Verkkosivut ovat valmiit – nyt jo ja vihdoin!

Verkkosivut ovat valmiit – nyt jo ja vihdoin!

Joskus jokin asia on muhinut pitkään ja odottanut toteutumistaan – ja yhtäkkiä palaset loksahtavat kohdalleen helposti ja nopeasti.

Niin kävi näille verkkosivuille. Olen työskennellyt pääosin vapaana toimittajana ja viestintäyrittäjänä vuodesta 2011 ja toki tiesin, että omat verkkosivut olisivat oiva keino esitellä osaamistaan uusille ja miksei vanhoillekin toimeksiantajille.

Pitkään kuitenkin epäröin: haluanko tuoda itseäni esille? Eikö riitä, että teen vain työni hyvin?

Tekniset yksityiskohdatkin mietityttivät. Miten verkkosivut olisi viisainta toteuttaa? Viekö sivujen ylläpito ja päivittäminen kohtuuttomasti aikaa varsinaiselta työltäni?

Kesän korvilla 2017 törmäsin tutun viestintäyrittäjän, Marianne Valta, blogiin ja verkkosivuihin. Sivut vaikuttivat selkeiltä ja toimivilta, ja päätinkin kysäistä Mariannelta apua verkkosivujen tekemisessä.

Tuli kesäloma ja kiireinen elokuu – ja verkkosivut hautautuivat taas hetkeksi muiden kiireiden alle.

Sitten tapahtui kaksi asiaa: Löysin lähes vahingossa itselleni uuden, todella inspiroivan työtilan Nokian Tehdassaaresta. Lisäksi sain tarjouspyynnön eräältä uudelta toimeksiantajalta, jolle listasin linkkejä työnäytteisiini.

Ja niin palaset loksahtivat kohdalleen. Laitoin viestiä Mariannelle, joka lupasi huolehtia verkkosivujen käytännön toteutuksesta. Valokuvaaja Opa Latvalan kanssa sovimme valokuvauksesta tulevan työtilani miljöössä, Tehdas 108:n tiloissa. Kokoamani lista työnäytteistä päätyi hieman täydennettynä näille verkkosivuille, referenssit-otsikon alle.

Vain hieman reilun kuukauden kuluttua uudet verkkosivuni ovat tässä – mitäs tykkäät niistä?

 

2 thoughts on “Verkkosivut ovat valmiit – nyt jo ja vihdoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etusivulle